You are here: Home » Beauty » Lush introduceert make-up collectie – Emotional Brilliance

Lush introduceert make-up collectie – Emotional Brilliance

geschreven door Constance

Afgelopen vrijdag heb ik, als een van de eerste in Nederland, kennis mogen maken met de make-up lijn van Lush. De (veganistische) make-up collectie ‘Emotional Brilliance’ genaamd wordt as. zaterdag (21 juli as.) wereldwijd geïntroduceerd bij elke Lush winkel en op Lush.nl.

Emotional Brilliance gebaseerd op kleuren die jouw sterke punten vertegenwoordigen, die je volgens je onderbewust zijn nodig hebt en je talenten versterkt. Daarom hebben alle kleuren namen zoals Intuïtie, Succes en Leiderschap. De make-up collectie bestaat uit Liquid Lips, Cream Eyeshadow, Eyeliner, Skin Tints, Face Powder Emotional Brilliance en Eyes Right Mascara.

Liquid Lips; deze lipgloss/stift, in 13 kleuren, is gemaakt op basis van de Lush Utrabalm: jojobaolie, candelila- en rozenwas. De kleuren zijn lang houdbaar en je lippen blijven lekker zacht en soepel en drogen ook niet uit.

Cream Eyeshadow; de oogschaduw, in 6 kleuren, is gemaakt van rustgevende rozenblaadjes infusie, amandel- en jojobaolie en deze vormen een zachte, verzorgende basis voor de meest gevoelige huid. De capuacuboter zorgt ervoor dat de oogschaduws prachtig gepigmenteerd zijn, gemakkelijk aan te brengen en te blenden, zonder te vervagen

Eyeliners; Alle 11 kleuren eyeliners hebben de verzorgende basis van rozen of ogentroost.  De kleuren Onafhankelijk en Fantasie zijn 2 smudge-proof eyeliners, op basis van ogentroost, een kruid dat al eeuwenlang wordt gebruikt bij gevoelige ogen of tegen irritaties. De andere 9 eyeliners hebben dezelfde basis als de Cream Eyeshadows en zijn gemakkelijk te mengen en te blenden.

Skin Tints; Deze zijn ontworpen om te mengen met je favoriete Colour Supplement of moisturiser, maar kunnen ook worden gebruikt als een primer. De 2 producten zijn gemaakt met diverse verzachtende en kalmerende ingrediënten als basis, zoals gestoofde haver, amandel-en jojoba-olie, cacaoboter en oranjebloesemwater, voor een matte, gezonde uitstraling en ook wordt je huid gevoed.
Feeling Younger – Skin Tint is een gezichts-highlighter waardoor je huid een heldere, jeugdige uitstraling krijgt. Je kan  het op verschillende manieren gebruiken, vlak onder je wenkbrauwen en op je ooglid voor een liftend effect, op je jukbeenderen voor een jeugdige glow, onder je ogen om donkere kringen te verdoezelen; op je decolleté voor een sexy glans.
Charisma – Skin Tint is een gouden mix, dat zorgt voor een mooie warme glans en sunkissed look.

Emotional Brilliance Face Powder is een huidverzorgende, transparante, lichtreflecterende gezichtspoeder, die je een natuurlijke en gezonde glow geeft en kan gebruikt worden over je foundation en zorgt voor een glansvrije afwerking. Maar is ook geschikt om over je moisturiser te doen en zo krijg je een natuurlijke look. Een beetje aanbrengen op je ooglid, en je eyeliner blijft perfect zitten. Jojobaolie zorgt ervoor dat je huid wordt verzorgd, zonder uit te drogen of te glimmen en bevat geen minerale oliën of conserveringsmiddelen.

Eyes Right Mascara zorgt voor mooie zwarte wimpers, maar verzorgt en voedt gelijk je wimpers. De Eyes Right heeft maar 1 conserveringsmiddel (de meeste mascaras hebben er 4 tot 6) en is daardoor geschikt voor de meest gevoelige ogen. De mascara zit  vol met vitamines en mineralen, o.a. de verse tarwegras-infusie dat zeer voedend is. Japan- en carnaubawas zorgen ervoor dat de mascara goed blijft zitten, zelfs in een regenbui of tijdens het sporten.

Al deze Lush producten zijn vers en met de hand gemaakt en worden niet op dieren of op mensen getest. Er is gekozen voor  beste etherische oliën, mooie verse groenten en fruit en voedende botersoorten. De producten zijn 100% vegetarisch en 80% veganistisch. 67% van de producten bevat geen conserveringsmiddelen en 46% kun je onverpakt mee naar huis nemen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com