You are here: Home » In & om het huis » Breng authentieke emaille borden in huis!

Breng authentieke emaille borden in huis!

geschreven door Constance
authentieke emaille borden

Wanneer we het woord emaille horen, weet 9 van de 10 mensen niet wat dit precies is. Terwijl we toch zeker wel wekelijks en misschien zelfs dagelijks met emaille borden geconfronteerd worden. Heel veel bedrijfslogo’s of uithangborden bij winkels, restaurants en cafés, maar ook straatnaamborden zijn geëmailleerd.
authentieke emaille bordenMaar wat is emailleren dan precies?

Emaille is een glaslaag die aangebracht wordt op metaal. Emailleren is zeer duurzaam, de kleuren zijn mooi en rijk en worden niet beschadigd door weersinvloeden zoals licht en lucht. Wat het emailleren zelf betreft zijn er veel uiteenlopende technieken, maar bij alle technieken wordt het emaille op het voorwerp ingebrand middels een open vlam of in de oven.

Aan de binnen- en buitenkant van je woning

Maar niet alleen bij bedrijven, ook aan de binnen- of buitenkant van je eigen woning kunnen emaille borden worden toegepast. Net zoals één van mijn andere blogs waarin ik het heb over verkeersborden en bewegwijzering binnen toepassen, kan dit ook met emaille borden. Het voordeel van emaille is dat deze borden je woning direct een authentieke uitstraling geven.

Heb je bijvoorbeeld een eigen bedrijf aan huis? Dan is het slim om dit ook aan de buitenkant te laten zien. Met behulp van een emaille bord laat je dit én zien én geef je je woning ook meteen een mooie uitstraling. En wanneer je dit in de vorm van een uithangbord doet, valt dit ook nog eens extra op.

Maar ook in huis is zo’n bord op zijn plaats. Ben je bijvoorbeeld een echte Volkswagen liefhebber? Dan maak je je verzameling compleet middels een mooi geëmailleerd bord.

Zo zie je maar weer dat een geëmailleerd bord helemaal niet alleen voor bedrijven is, maar dat het ook in uw woning helemaal niet misstaat.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com