You are here: Home » Accessoires » Harman Kardon hoofdtelefoons voor je iPhone

Harman Kardon hoofdtelefoons voor je iPhone

geschreven door Constance

Harman Kardon heeft 4 nieuwe hoofdtelefoons geïntroduceerd en de modellen zijn speciaal bedoeld voor de iPhone gebruikers. Er zijn 2 in-ear modellen, 1 model dat op het oor gedragen wordt en een Bluetooth versie die over het oor valt. En volgende maand volgt nog een noise-cancelling model voor op het oor.

Deze Harman Kardon hoofdtelefoons geven zelfs bij een laag volume een nauwkeurige bas en rechthoekige vorm weerspiegelt de achterkant van de iPhone en is daarom uitermate geschikt in combinatie met de iPhone (iPad of iPod).

De 2 modellen voor op/over het oor hebben een lichtgewicht stalen buitenband (in twee maten). De lederen binnenband zorgt voor comfort. Stalen scharnieren accentueren het robuuste uiterlijk van het frame van de hoofdtelefoon. De hoofdtelefoon heeft lederen oorkussens en een stalen frame, waarbij zacht leer je oren raakt. De afneembare oorkussens worden bevestigd door magneten, zodat ze verwijderd kunnen worden om schoon te kunnen maken of te vervangen. De hoofdtelefoons hebben 40mm drivers en hebben kabels die losgekoppeld kunnen worden. De hoofdtelefoons kunnen plat opgevouwen worden en past gemakkelijk in een koffer of tas. Elk model wordt geleverd met een luxe draagtas.

Beide in-ear modellen zijn ontworpen voor passieve onderdrukking van omgevingsgeluid, zodat gebruikers duidelijk muziek en andere audio kunnen horen, ook bij een lager volume. Meerdere plugs zorgen ervoor dat de headset altijd goed past. Beide modellen hebben een Apple-specifieke afstandsbediening met drie knoppen om telefonische oproepen te maken en te ontvangen, een ingebouwde microfoon, terwijl je ook het volume en andere instellingen kan regelen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com