You are here: Home » Gadget nieuws » Robotstofzuiger bij Aldi

Robotstofzuiger bij Aldi

geschreven door Constance
Ferm Living robots dekbedovertrek

Ik heb in het verleden verschillende robotstofzuigers getest (Philips, Samsung en Roomba) en ik heb daarom ook de robotstofzuiger bij My favourite gadgets gezet. En ik wilde er al heel eentje aanschaffen, maar de prijs weerhield me steeds.

Maar gelukkig is daar dan (wederom) de Aldi en zij hebben vanaf as. zaterdag een stofzuigerrobot in de aanbieding. (En nee, ik heb geen aandelen Aldi.) Ik heb al verschillende (Duitse) tests gevonden en de Adi robotstofzuiger doet, zeker op een harde vloer, prima zijn werk. De stofzuiger heeft een grote roterende borstel en kleine zijborsteltjes. Dankzij vele sensoren worden botsingen en ongelukjes  vermeden. Als de accu bijna leeg is, dan gaat de robot automatisch terug naar het oplaadstation om daarna weer door te gaan met stofzuigen. Er zit een afstandsbediening bij en tevens kan je verschillende programma’s instellen. En zorgt de UV lamp voor desinfectie.

Dus Testman of ik, staan as. zaterdagochtend om half 9 bij de Aldi op de stoep, want voor euro 149,00 laat ik hem niet liggen. En natuurlijk volgt er binnenkort een test.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com