You are here: Home » Beauty » Nieuwe Weleda biologische bodylotions

Nieuwe Weleda biologische bodylotions

geschreven door Constance

Afgelopen vrijdag stond de postbode weer bij mij op de stoep met een pakketje en in dit pakje zaten de nieuwe Weleda biologische bodylotions. Aangezien meer dan 50% vrouwen tussen de 14 en 70 jaar meerdere malen per week bodylotion gebruiken vond Weleda het dan ook hoog tijd voor een nieuwe lijn.

Vanaf 2 juli as. kan je naar de winkel voor deze 4 biologische bodylotion en elke lotion heeft een unieke geur en formule: Granaatappel Regenererende Bodylotion voor de rijpere huid (Bio-aandeel 82%), Wilde Rozen Verwennende Bodylotion voor de normale tot droge huid (Bio-aandeel 93%), Duindoorn Voedende Bodylotion voor de droge huid (Bio-aandeel minstens 95%) en Citrus Hydraterende Bodylotion voor alle huidtypes (Bio-aandeel 88%). En van al deze geuren is er ook een massageolie te koop, dus kan je heel gemakkelijk de olie en lotion door elkaar mengen op je hand voor een extra verzorgend effect!

Elke bodylotion bevat essentiële plantenolie met meervoudig onverzadigde vetzuren die de vochtigheid en elasticiteit van de huid vasthouden en een beschermend laagje geven. Deze formule ondersteunt de eigen krachten en de stofwisseling van de huid en houdt de huid in balans en trekken de lotions ook snel in zoals ikzelf ook heb gemerkt.

Wat ik verder erg handig vindt is de verpakking. Er zit een vacuüm doseerpompje op alle recyclebare flacons en de lotion zelf zit in een flexibel zakje waardoor de lotion niet in contact komt mer zuurstof en dit is belangrijk want Weleda producten bevatten geen synthetische conserveermiddelen. En vorm, design en de verpakking zijn bekroond met de iF Packaging Design Award 2012.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com