You are here: Home » Beauty » Nieuwe Bourjois cosmeticalijn; ‘Paris Flowers’

Nieuwe Bourjois cosmeticalijn; ‘Paris Flowers’

geschreven door Constance

De zomerlook van Bourjois is gebaseerd op de huidige modetrends, maar is ook gecombineerd met de kleuren van tropische bloemen uit Zuid-Amerika. Je moet dan denken aan de Hibiscus, Oost-Indische Kers en Bougainville.

De ogen krijgen een bijzondere combinatie; oranje met blauw. De mond wordt ingekleurd met een warme transparante koraal kleur. Natuurlijk ontbreekt ook de bronzing poeder niet en deze zorgt voor een extra accent op je jukbeenderen. En tenslotte worden je nagels (hand en voet) gekleurd met een doorzichtige tint grenadine.

Wil jij de Paris Flower zelf ook creëren? Voor op de ogen heeft Bourjois (ronde doosje) nr. 16, l’Orange épicé, gecombineerd met (ronde doosje) nr. 02, Bleu canard.
1. Breng nr. 16 l’Orange épicé aan op het gehele ooglid, de bewegende ooglid en de niet bewegende gedeeltes.
2. Maak de applicator vochtig en gebruik nr. 02 Blue canard als eyeliner.
En als je deze zomer niet naar het zonnetje gaat, dan kan je nr. 16
l’Orange épicé als blusher gebruiken.
Op je wimpers doe je Mascara Volume Glamour Max Waterproof. Dit is een waterproof formule met het extract van zwarte parel en het nieuwe gebogen borsteltje biedt de wimpers 10x meer volume, maakt ze diep zwart en houdt 24 uur lang.

Voor op de lippen is de Gloss Effet 3D, in de Coral artistic (nr. 53) perfect. Je lippen krijgen een transparante glans. En voor meer volume van je lippen te krijgen moet je iets meer Gloss Effet 3D op het midden van je mond aanbrengen.

Natuurlijk vergeet je ook je nagels (handen en voeten) niet en Bourjois heeft de Vernis 1 Seconde Gloss (nr. 15) Grenadine Tonic gecreëerd. Dit de 1e  transparante nagellak met een gel textuur, voor een intense, 100% transparante kleur, 100% glansrijk! Ik heb deze nagellak al mogen testen en hij is echt super. In een wip is de 1e laag droog en nadat je de 2e laag hebt aangebracht kan je gelijk je schoenen aan en je nagels hebben een mooie, dekkende glanslaag gekregen.

En natuurlijk hoort een zongebruinde huid bij de kleuren van Paris Flowers en de Poudre Bronzante Délice de Soleil wordt op de jukbeenderen aangebracht. De Poudre Bronzante Délice de Soleil, met chocoladegeur, geeft een prachtige, natuurlijke en stralende zongebruinde huid. En hij is goed voor je huid want de cacaoboon heeft speciale eigenschappen voor een stralende huid, de oranjebloesem heeft vochtverzorgende eigenschappen en de poeder bevat een SPF15 tegen UV-straling. Er zijn meerdere manieren om de Poudre Bronzante Délice de Soleil aan te brengen.
1. Voor een natuurlijke, zongebruinde huid: breng het poeder voorzichtig aan met de platte kant van de kwast, met een zacht strijkende beweging, over het gehele gezicht, de hals en het decolleté.
2. Om contouren, diepte in het gezicht en een ‘sunkissed’ effect te verkrijgen: breng de poeder aan op de bolle delen van het gezicht (bovenaan het voorhoofd, de neusrug, de kin en de jukbeenderen).
3. Wil je meer een blusher effect (Paris Flowers look); breng Poudre Bronzante Délice de Soleil op de jukbeenderen aan, met een licht opwaartse beweging naar de slapen toe.

Tenslotte een haarband met mooie bloemen in je haar en kan stralend naar een strandparty of zomerse bruiloft of feest toe!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com