You are here: Home » Accessoires » Exclusieve Batavus Hèrmes Paris fiets

Exclusieve Batavus Hèrmes Paris fiets

geschreven door Constance

Speciaal voor alle luxe popjes onder de Nerdinas heb ik een hele bijzondere én exclusieve fiets gesignaleerd, nl. een Batavus Omafiets die voor Hèrmes Paris is ontworpen!

Beide merken hebben de handen in een geslagen en daaruit voortkomend is een Hollandse klassieker ontstaan met de Hèrmes signatuur. De omafiets die van alle luxe is voorzien en in een gelimiteerde oplage, 50 stuks,  verkrijgbaar via de exclusieve Hermès winkels en de online shop. Het nieuwe Batavus Hermès ontwerp heeft een zadel en handvatten gemaakt van prachtig leder en afgewerkt met accenten in het bekende Hermès oranje. Daarnaast is de fiets voorzien van drie versnellingen voor- en achterlicht en een jasbeschermer.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com