You are here: Home » Accessoires » Vaderdag Kadotip: SanDisk SSD Extreme

Vaderdag Kadotip: SanDisk SSD Extreme

geschreven door Constance

Een ander handig Vaderdag Kado is de SanDisk Solid State Drive (SSD) Extreme. Want wie herkent onderstaand scenario niet?

Je zet je pc of laptop aan en langzaam komt deze tot leven. (Ik laat tegenwoordig mijn pc maar aanstaan, want opstarten duurt me te lang.) Je hoort de harde schijf draaien, de ventilator gaat aan en je ziet wat flikkering op je beeldscherm en dan verschijnt, eindelijk, je startscherm en je bureaublad. Na nog wat meer geratel komen de icoontjes op je talkbalk en dan kan je eindelijk beginnen. Pfff wat duurt dat lang. Het maakt nl. helemaal niets uit dat je een snelle processor in je pc of laptop hebt, je harde schijf is de dwarsligger, want de bewegende delen in die schijf moeten even ‘denken’ wanneer je een programma opstart en dat kan soms heel lang duren.

Maar er is hoop want met de SanDisk SSD Extreme 120GB is dit probleem zo opgelost want de SSD Extreme zorgt er niet alleen voor dat je laptop of pc veel sneller opstart ook de snelheid van grafische games wordt beter. En doordat de SSD Extreme geen bewegende delen heeft verbruikt ie veel minder energie en hierdoor gaan de batterijen van je laptop ook langer mee. En het inbouwen van de SanDisk SSD Extreme is heel gemakkelijk.

En ik weet het, een echt heel erg ‘sexy’ Vaderdag cadeau is het niet maar wel reuze handig en makkelijk.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com