You are here: Home » Huis & Tuin » Handige opbergboxen van Alibert

Handige opbergboxen van Alibert

geschreven door Constance

Meestal zijn opbergboxen alleen maar functioneel en absoluut niet zo heel erg mooi. Maar Alibert heeft een nieuwe collectie opbergdozen ontwikkeld die beide wel zijn.

De nieuwste collectie – Nuance –  heeft een gevlochten structuur en ziet er hierdoor absoluut niet uit als kunststof en geeft ook nog eens veel stevigheid. De manden zien er alsof ze van riet gemaakt zijn en hebben hierdoor een een natuurlijke en authentieke uitstraling. De manden zijn er in 3 maten en in 2 kleuren (Cosy Brown en Clay White) en passen in elk interieur. Alle formaten zijn onderling stapelbaar en de Medium en de Large hebben een deksel. Verder zijn ze eenvoudig af te wassen, hebben de boxen comfortabele handvaten, een antisliplaagje op de bodem en geen scherpe kante

Dus deze boxen zijn perfect voor het opbergen van schoenen, tassen, sjaals en andere accessoires.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com