You are here: Home » Accessoires » Logitech zonne-energie toetsenbord voor Apple

Logitech zonne-energie toetsenbord voor Apple

geschreven door Constance

In juli as. komt Logitech met een nieuw toetsenbord op zonne-energie: de Wireless Solar Keyboard K760 en dit toetsenbord is speciaal bedoeld voor de Mac, iPad en iPhone.

De Wireless Solar Keyboard K760 is het derde model in de speciale toetsenborden serie op zonne-energie. De andere 2 modellen zijn de Wireless Solar Keyboard K750 en de Solar Keyboard Folio voor de iPad. De Wireless Solar Keyboard K760 heeft Bluetooth, waarmee je tegelijkertijd 3 apparaten kan koppelen. Je kunt met 1 druk op de knop schakelen tussen de verschillende aangesloten apparaten. Dit betekent dat er makkelijk geswitcht kan worden van de Mac naar de iPad naar de iPhone en weer terug.

De Logitech Wireless Solar Keyboard K760 is compact en heeft zonnecellen om de batterij op te laden. Als accessoire da de t speciaal voor de Apple geschikt heeft  de Logitech Wireless Solar Keyboard K760 Mac-specifieke toetsen, waaronder de Command-, helderheid- en uitwerptoets.

Door de pvc-vrije constructie, volledig recyclebare verpakking en ingebouwde zonnepanelen is de Logitech Wireless Solar Keyboard K760 milieuvriendelijk. Net als bij de overige Logitech toetsenborden op zonne-energie, kan de Wireless Solar Keyboard K760 in alle lichtomstandigheden worden opgeladen. Niet alleen bij veel maar ook bij weinig licht en binnen en buiten. En opgeladen werkt het toetsenbord ten minste drie maanden, zelfs in volledige duisternis (gebaseerd op een gemiddeld gebruik van acht uur per dag).

Gerelateerde artikelen

8 reacties

Logitech zonne-energie toetsenbord voor… – Ladygadgets.blogo.nl… | EcoNieuws 4 juni 2012 - 07:29

[…] Ga hier om het origineel : Logitech zonne-energie toetsenbord voor… – Ladygadgets.blogo.nl… […]

Reageer
Logitech zonne-energie toetsenbord voor… – Ladygadgets.blogo.nl… | EcoNieuws 4 juni 2012 - 07:29

[…] Ga hier om het origineel : Logitech zonne-energie toetsenbord voor… – Ladygadgets.blogo.nl… […]

Reageer
P de Graaf 4 juni 2012 - 21:23

Wat ze tegewoordig allemaal wel niet kunnen maken met zonnepanelen. Het duurt niet lang voordat álles op zonnestroom gaat werken http://groenecourant.nl/eerste-nederlandse-zonneboom-in-de-grond-gezet/

Reageer
P de Graaf 4 juni 2012 - 21:23

Wat ze tegewoordig allemaal wel niet kunnen maken met zonnepanelen. Het duurt niet lang voordat álles op zonnestroom gaat werken http://groenecourant.nl/eerste-nederlandse-zonneboom-in-de-grond-gezet/

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com