You are here: Home » Gadget nieuws » Nokia Lumia 900 is volgende week te koop

Nokia Lumia 900 is volgende week te koop

geschreven door Constance

Vanaf volgende week is de Nokia Lumia 900 te koop Nederland.De Lumia 900 is de grote broer van de Lumia 800 en heeft een 4,3 inch ClearBlack AMOLED scherm.

 

Je kunt met de Lumia 900 werken in Word, Excel of PowerPoint, eenvoudig over het internet surfen, foto’s bekijken, documenten delen of Facebooken en via de camera aan de voorkant ook videobellen of skypen. In de VS heeft de Nokia Lumia 900 al verschillende awarrds gewonnen en zijn vooral het ontwerp en de het vernieuwde besturingssysteem Window Phone geroemd. De smartphone is er in het wit, zwart en cyaan en natuurlijk zijn er al een aantal apps geïnstalleerd zoals gratis navigatie, Nokia City lens en Nokia Music.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com