You are here: Home » Beauty » Facebook Prijsvraag: Win een Cleane Acne lichtstift

Facebook Prijsvraag: Win een Cleane Acne lichtstift

geschreven door Constance

Jullie hebben vorige week kunnen lezen dat er een heel nieuw product tegen acne en andere onzuiverheden te koop is, nl. de Cleane Acne lichtstift. (Lees het artikel hier na.)

En nu mag ik, namens Goodlite, 3 Cleane Acne lichtstiften verloten onder de lezeressen (en lezers) van shoppen.blogo.nl. Dus als jij, of iemand die je kent, last heeft van acne of andere huidproblemen doe dan mee!

Facebook Prijsvraag: Wat moet je doen? Vertel waarom jij heel graag de Cleane Acne lichtstift wilt winnen of evt. voor wie jij de Cleane Acne lichtstift wilt winnen en zet je reactie (voor 30 juni as.) onder dit artikel.

Mail & Win: Heb je geen Facebook account (of wil je niet dat je reactie voor iedereen zichtbaar is) dan kan je je reactie ook mailen naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com. En wie weet ben jij wel een van de 3 winnaars. (Lees wel even onderstaande spelregels.)

Spelregels Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Shopaholic nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com