You are here: Home » Accessoires » Gadget Test: Case Mate cover voor HTC One

Gadget Test: Case Mate cover voor HTC One

geschreven door Constance

Testman en ik hebben allebei de HTC One X als mobiele telefoon en nu ben ik het type dat altijd haar mobieltje in een tasje of hoesje bewaar.

Maar de HTC One X is behoorlijk groot en al mijn hoesjes waren te klein en de HTC One hoesjes die ik tegenkwam waarin hij wel paste vond ik niet mooi of niet handig. Nu had Testman goede ervaringen met de Case Mate Barely There covers en daarom heb ik besloten om een cover van dit merk aan te schaffen. (Ik heb mijn Case Mate Barely There besteld via MobileFun.nl)

Het voordeel van de Barely There case is dat ie een goede bescherming geeft op de hoeken van de HTC One X, en de achterkant, maar er zitten uitsparingen in voor je oplader, headset, camera en flits. Dus je hoeft hem niet uit de case te halen. En de case is gemaakt van speciaal materiaal zodat ie niet kapot gaat als je toch, per ongeluk, je telefoon laat vallen. En zoals jullie op de foto’s kunnen zien, je ziet niet dat er een cover om de HTC One X zit, dus ideaal.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com