You are here: Home » Eten & koken » Taste of Amsterdam

Taste of Amsterdam

geschreven door Constance

Afgelopen woensdag heb ik alvast een kleine preview gehad van een aantal ‘Signature dishes’ van diverse chefs die gaan koken tijdens Taste of Amsterdam.

Natuurlijk ga ik niet teveel verklappen, maar onze culinaire tocht begon bij MOMO waarna wij met de boot op pad gingen. We hebben een korte stop gemaakt bij Restaurant Bridges (in Hotel the Grand) en kregen we een uitgebreide uitleg over de wijn/spijs combinaties die geserveerd gaan worden tijdens Taste of Amsterdam. Vervolgens vaarden we verder richting de nieuwe Amsterdam hotspot ‘The Harbour Club’. En tijdens het varen hebben we uitgebreid van de diverse wijnen van De Gouden Ton genipt tijdens de wijnproeverij. En het laatste gerecht werd geserveerd bij The Harbour Club en ook deze signature dish is absoluut een topper.

Je kunt nog steeds kaarten bestellen voor Taste of Amsterdam dat volgende week donderdag van start gaat, maar je met wel snel zijn, want vol = vol!

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com