You are here: Home » Columns » Wel of geen stylist inhuren? Toegevoegde waarde interieuradvies.

Wel of geen stylist inhuren? Toegevoegde waarde interieuradvies.

geschreven door Constance

Inhuren van een stylist(e), klinkt duur… dat kun je toch zelf… Er zijn zoveel bouwmarkten en woonprogramma’s dat je dat ook zou gaan denken! Maar toch zijn er heel veel mensen die het juist (net) niet lukt om hun huis gezellig en sfeervol te krijgen, zoals iedereen toch graag wil.

Een plek waar je je echt thuis voelt, je niets moet.Terwijl je met alleen al andere kleuren, stoffen of materialen, decoraties en een nieuwe opstelling van de meubelen al een hele andere sfeer kunt creëren. Een styliste kan aangeven welke kleuren en meubelen bij elkaar staan om een harmonieus geheel te krijgen. Zie de voor en an foto’s hieronder.

 

 

 

 

 

 

 

En daar schuilt vaak het probleem, wat staat bij elkaar hoe krijg ik een goede balans in het geheel, juist daar kan een stylist(e) heel veel hulp bieden. Ook om juist een interieuradviseur in te schakelen in een vroeg stadium van de bouw van een woning kunnen vele ergernissen voorkomen worden, want wordt er niet voor niets gezegd: “Je moet drie maal een huis bouwen voor je alles goed doet.”

Een stylist(e) heeft zoveel ervaring dat ze juist daarin kunnen helpen om vele praktische zaken goed te regelen. Dus het moet niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel en leefbaar voor u zelf en anderen. Compleet anders of juist met uw eigen spullen.

Want met de juiste stylingtips en aanpassingen kan al een heel ander resultaat bereikt worden.

Belinda Elshuis, stylist van de InterieurTipgever regio Enschede e.o.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com