You are here: Home » Beauty » Essence introduceert 6 heerlijke geuren

Essence introduceert 6 heerlijke geuren

geschreven door Constance

Het Duitse cosmeticamerk Essence, exclusief bij het Kruidvat en Kruidvat te koop, komt deze zomer met een 6-tal heerlijke geuren.

De 6 eau de toilette zijn ontwikkeld samen met internationaal gerenommeerde parfumeurs en worden gepresenteerd in een fris en trendy design. De flacons zijn gedecoreerd met felle vrolijke lintjes. Alle geuren zijn er in een 50 ml. fles maar ook in een handige 10 ml. mini-spray.En dit zijn de geuren:

essence – like a walk in the summer rain
Verfrissend als een zomers buitje op een warme dag. Een bloemrijke, heldere watergeur, die bruist van de positieve energie.

essence – like a trip to New York
Opwindend en up-tempo als een korte citytrip met je beste vriendin. Soho, Times Square, 5th avenue: the big apple wacht op ons! Deze geur is vrolijk, fruitig en kosmopolitisch en verzekert je van een geweldige stemming!

essence – like a new love
Opwinding, vlinders in je buik, het gevoel van verliefd zijn – simpelweg geweldig. Deze bloemrijke, romantische en eigentijdse geur geeft je dat onbeschrijfelijke liefdesgevoel. I love to love!

essence – like a day in a candy shop
Een geur die bloemrijk, friszoet en tegelijkertijd sensueel is – voor hen die niets liever willen dan een dag in een snoepwinkel door te brengen. Zoet, zintuiglijk en o-zo-lekker!

essence – like a first day in spring
De eerste warme zonnestralen op je huid, de frisse geur van bloesems in de lucht. Het is eindelijk weer tijd om te genieten van al het mooie dat de natuur te bieden heeft. Deze fruitige, bloemrijke en stralende geur doet je energiek en levendig voelen!

essence – like a girl’s night out
Dat heerlijke gevoel is weer even terug: een avondje uit met vriendinnen – we hebben de hele nacht gedanst, gelachen en plezier gehad. De fruitige, opwindende en sprankelende geur is net zo betoverend als een ‘girls night out’.

De geuren “like a trip to New York” , “like a new love”, “like a girl’s night out” en “like a day in a candy shop” zijn vanaf juni 2012 in het standaardassortiment verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. De essence geuren “like a walk in the summer rain” en “like a first day in spring” zijn verkrijgbaar in de maanden juni en juli als limited edition.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com