You are here: Home » Accessoires » BlackBerry Apps dagboek

BlackBerry Apps dagboek

geschreven door Constance

Vorige week heb ik al aangekondigd dat ik een dagboek ga maken van een aantal  BlackBerry Apps die ik op de BlackBerry Bold 9900 heb gezet en waarvan ik elke dag gebruik heb gemaakt.

Vorige week maandag heb ik mijn blauwe pakje weer uit de kast gehaald want ik had een vlucht naar Washington. En aangezien ik altijd met de trein naar Schiphol reis is de NS app voor mij onontbeerlijk. Vlak voordat ik de trein neem, vanaf mijn huis, kijk ik altijd of mijn trein vertraging heeft en afgelopen week vertrok de tijd keurig op tijd, alleen was het drukker dan anders in de trein.

Op dinsdag werd ik wakker in Washington DC en deze stad ken ik lang niet zo goed als bijv. New York of Shanghai. Daarom heb ik BlackBerry Travel gedownload. Want op deze app staan veel algemene tips (zoals tijdsverschil en klimaat) maar ook tips voor goede restaurants en winkels.

 

 

Woensdagochtend was ik weer (vroeg) terug op Schiphol en na dat ik thuis ben gekomen en even een paar uurtjes geslapen had was het tijd om te gaan sporten. Nu ben ik lid van een sportschool maar ik had de puf niet om het huis uit te gaan. Dus met behulp van de pilates app heb ik heerlijk een aantal oefeningen gedaan.

 

 

Afgelopen donderdag had ik een aantal presentaties in Amsterdam en moest ik, met het openbaar vervoer, van en naar de verschillende locaties reizen. En dan is erg fijn dat je, onderweg, diverse kranten kan lezen. En dat kan met de speciale kranten app.

 

Een nadeel van veel tijdsverschil is natuurlijk jet-lag. En als ik moeite heb om in slaap te komen dan zet ik heerlijke, relax muziek/geluiden op, zoals Calmbiance. En hiermee ben ik vrijdagavond/nacht op doorgeslapen.

 

Op zaterdag ga ik altijd (als in het land ben) naar spinning. En dat is de enige dag van de week dat ik in mijn joggingpak, na de sportschool, gelijk boodschappen ga doen. Natuurlijk hou ik mijn conditie en mijn BMI goed in de gaten en ook dat kan met een van de vele BMI Calculators.

 

 

Op zondag heb ik mijn wekelijkse poetsochtend. Dan ga ik de badkamer soppen, bedden verschonen en de slaapkamers dweilen. Daarna is tijd om heerlijk te ontspannen en uitgebreid te gaan koken. Nu ben ik een aantal kilo’s lichter en ik wil natuurlijk proberen om mijn gewicht op peil te houden en dat kan dmv. de Free Healthy Recipes.

En natuurlijk ben ook ik een fanatieke gebruikster van Facebook & WhatsApp Messenger, dus afgelopen maandag heb ik de hele dag contact met gehad met oa. Testman, Testvriendin Astrid en Testschoonzus via de Facebook app en met de BlackBerry WhatsApp Messenger App.

 

Natuurlijk zijn deze app’s maar een kleine selectie van alle app’s die je (gratis of betaald) kan downloaden uit BlackBerry World.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com