You are here: Home » Fashion » SPANX Shapewear

SPANX Shapewear

geschreven door Constance

Ik ben een ‘fan’ van corrigerend ondergoed, en ik vind dat elke vrouw, een of meerdere stuks in haar ondergoed lade moet hebben. Want je kunt hiermee enige kilo’s verdoezelen maar ook zorgt corrigerend ondergoed ervoor dat je LBD net even mooier valt. En vandaag heb ik een bruiloft en onder mijn jurkje draag ik een SPANX In-Power Line.

Want ik heb geweldig nieuws, want hét merk voor corrigerend ondergoed SPANX, is nu (eindelijk) in Nederland gelanceerd! Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over VPL (visible panty lines), Muffintops (die taille vetrolletjes die zichtbaar zijn in te strakke kleding) en de Uni-Butt (een groot plat geslagen bilpartij). SPANX is in de VS al jarenlang het shapewear merk dat gedragen wordt door oa. Oprah Winfrey (zij heeft SPANX gekozen tot haar zgn. ‘Favorite Things’), Jessica Alba, Kim Kardashian. En zelfs mannen (want SPANX heeft ook een herencollectie, alleen nog verkrijgbaar in de VS) zweren bij SPANX, zoals Steve Carell en Tom Hanks.

Wat is nu het geheim van SPANX? (Behalve de geweldige namen zoals Slimplicity, Skinny Britches en Bra-llellujah.) Elke vrouw wil een slankere, stevigere en mooiere bips, zonder dat je de randen van je slip ziet. Verder zorgt SPANX voor een mooier silhouet en valt je kleding gelijk beter om je lichaam. In de VS zijn meer dan 200 modellen te koop, maar in Nederland (oa. bij de Bijenkorf en verschillende speciaalzaken) beginnen we met 20 modellen en aan het eind van het jaar komen hier nog 10 modellen bij.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com