Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Woonaccessoires bij Bulbby.com Woonaccessoires bij Bulbby.com
  • Weltevree Brandstore in Amersfoort Weltevree Brandstore in Amersfoort
  • Bruna notitieboekjes & agenda’s Bruna notitieboekjes & agenda’s
  • Brillenmodeshow Eye Wish Brillenmodeshow Eye Wish
  • IKEA richt je studentenkamer voordelig in IKEA richt je studentenkamer voordelig in
  • Moooi in Milaan Moooi in Milaan
wonen

Salone del Mobile Milaan, gespot de nieuwste trends.

Twee weken geleden stond Milaan weer in het teken van wonen en interieur. Tijdens Salone del Mobile kan iedereen de nieuwste ontwerpen van bekende en minder bekende merken en ontwerpers bewonderen. Met alle informatie die je daar ziet en krijgt kan je er wel weer een jaar tegen aan…

Wat viel er dit jaar op?

Kleur was dit jaar een opvallend aspect tijdens Salone del Mobile. Zoals je in mijn vorige artikel hebt kunnen lezen, zien we dit jaar veel kleur in het interieur en dit was op de beursvloer goed terug te vinden. De kleur van het jaar is oranje en hier werd dankbaar gebruik van gemaakt.

Oranje in de breedste zin van het woord: De warm oranje kleur Tangerine Tango, lichte pastel tinten, zacht roze, nude tinten tot zelfs fluor oranje . Deze kleuren zag je niet alleen terug in de styling, maar het werd ook op de meubels toegepast.

Op de vloer zijn de kelims niet meer weg te denken. Merken als Vitra en Cassina pasten hier de kleur oranje weer toe. Het totaalplaatje blijft licht en fris, maar door de toepassing van warme kleuren en materialen, textiel, veel hout, planten en ronde vormen wordt er warmte toegevoegd.

Sofia Steenmeijer, De InterieurTipgever Stylist regio Overijssel