Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • IKEA inspireert haar wintercollectie op IJsland IKEA inspireert haar wintercollectie op IJsland
  • IKEA lanceert oplaadstations in meubels IKEA lanceert oplaadstations in meubels
  • IKEA lanceert oplaadstations in meubels IKEA lanceert oplaadstations in meubels
  • IKEA lanceert oplaadstations in meubels IKEA lanceert oplaadstations in meubels
  • Puzzel meubels Puzzel meubels
  • Meubels van karton Meubels van karton
wonen

TIPS: Koninginnedag in je huis

Ja…. bijna Koninginnedag! Een superdag voor je huis, elk jaar weer. Lekker je zolder leegruimen en alles, samen met de kids op straat zetten. Ondertussen zelf struinen om de lege gaten weer op te vullen, heerlijk! Wij gaan dit jaar op zoek naar schilderijtjes en lampen voor ons nieuwe huis, we kunnen nog wel wat gebruiken 🙂 Een belangrijke tip, hoe goedkoop ook; kijk goed wat je van je schattige buurjongetje koopt… rotzooi is rotzooi en als het kapot is, zit jij er mee. Geef je buurjongetje liever 50 cent voor z’n spaarpot… nadat jij een liedje heeft gezongen natuurlijk.

het hele jaar Koninginnedag

Maar, als je je huis leeg hebt geruimd kun je het ook verantwoord inrichten met nieuwe spullen, oranje is dit jaar een trendkleur. Loods5 Zaandam is zondag de 29ste gewoon open, zodat je je interieur kunt vullen met meubels en accessoires die je echt mooi vindt.