You are here: Home » Eten & koken » Moederdag Kado: Tupperware

Moederdag Kado: Tupperware

geschreven door Constance

Vorige week ben ik te gast geweest bij een bijzonder jubileum, nl. 50 jaar Tupperware in Nederland! (En voor iedereen die woensdag 18 april jl. de pagina Vrouw van de Telegraaf heeft gezien; ja dat was ik op de foto bij het artikel over Tupperware).

Ik heb tijdens de presentatie een aantal leuke weetjes opgedaan: zo kent 85% van alle Nederlanders het merk Tupperware (vergelijkbaar met Mc Donalds en Coca Cola) en in 1948 werden de eerste homeparties al in de VS gegeven door de ‘moeder’ van alle Tupperware demonstratices; Brownie Whice

En aangezien Tupperware ook met haar tijd meegaat hebben er ook behoorlijk wat veranderingen plaatsgevonden. Zo zijn de traditionele Tupperware Party’s uitgegroeid tot een interactieve Kookstudio. Wat is de Kookstudio? Je krijgt in de Kookstudio, in een gezellige en ontspannen sfeer tips, recepten en een (deskundige) uitleg van de producten. Daarnaast is er de mogelijkheid om Tupperware-producten uit te proberen en dat gezellig met familie en vrienden.

Natuurlijk kon Tupperware niet achterblijven en ook zij hebben een webwinkel. En deze winkel is in 2010, als eerste land in Europa in Nederland geïntroduceerd. Je kunt je bestelling online plaatsen en daarna neemt de Tupperware Demonstratrice of Demonstrateur in de buurt contact op met je op de aflevering en hierdoor krijg je je bestelling op het moment dat het jou het beste uitkomt. Tevens krijg je bij aflevering een demonstratie hoe je de producten het beste kan gebruiken. De aflevering vindt plaats in overleg, op het tijdstip dat het de klant het best uit komt. Bij aflevering krijg je een demonstratie hoe je de producten het beste kan gebruiken en kan je tips en adviezen krijgen en al je vragen stellen.

Ik heb zelf ook een aantal Tupperware producten mogen gebruiken tijdens de presentatie en er zaten een aantal handige hulpjes tussen. We kregen allemaal een handige plastic ECO drinkfles mee naar huis, ideaal voor onderweg of gewoon lekker in de tuin. Ook hebben we dimsums staan maken, oa. met behulp van de Turbo Chef en de messen. En daarna gingen de dimsums in de MicroGourmet, een magnetron stoompan. (Dat van de magnetron vind ik wel jammer, want ik heb geen magnetron maar wel een oven en daar kan ie dus niet in.)

Natuurlijk heeft Tupperware nog steeds de bekende voorraadbakjes en boxen maar dat Tupperware veel meer is, blijkt wel uit de catalogus van 75 pagina’s.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com