You are here: Home » Gadget nieuws » Nieuw Telfort Abonnement en win kaarten voor de Libelle Zomerweek

Nieuw Telfort Abonnement en win kaarten voor de Libelle Zomerweek

geschreven door Constance

Wil je eens lekker lang mobiel bellen met je vriendin maar hou je je in omdat je bijna door je belminuten heen bent en stuur je dan toch maar even snel een sms-je of een WhatsApp-je omdat dat goedkoper is?

Speciaal hiervoor heeft Telfort een nieuw mobiel abonnement bedacht, het Telfort Mobiel Abonnement. En hiermee bel je na, 10 minuten, gratis naar alle mobiele en vaste nummers in Nederland! En het Telfort Mobiel Abonnement kan je uitbreiden met een bel-, sms-, internet- en/of toestelbundel. Maw. geen stress meer over een te hoge telefoonrekening.

Het basisabonnement is een 0,- euro abonnement, zonder vaste kosten per maand en je betaalt dan 20 cent per gebruikte minuut/sms. Je kunt dit basisabonnement uitgebreiden met verschillende bundels; belminuten (150 tot 1000), sms (100 of 500), internet (50 MB tot 1000 MB), een toestel en extra opties. (Als je voor een toestel kiest dan huur je dit tegen een vast bedrag per maand.)

En ik mag, namens Telfort, 4 x 2 kaarten weggeven voor Libelle Zomerweek (7 – 13 mei as.). Want Telfort staat op de Libelle Zomerweek en op de stand kan je meedoen aan de kletstest en maak je kans op 5 jaar gratis bellen. En de hele week wordt er ook winnaar van de dag gekozen die dan een leuke prijs mee naar huis krijgt. Verder wordt er een paar keer per een bakdemonstratie ‘Kletskoppen bakken’ met Caspar Bürgi, de kok van het RTL-programma ‘Koffietijd’ (vanaf 13.00 uur) gegeven.

Wat moet je doen om kans te maken op deze kaarten? Geef onder dit artikel aan (Facebook) waarom jij de grootste Kletskop van Nederland bent. (Je kunt dit doen t/m 3 mei as.)

Heb je geen Facebook, dan kan je je antwoord ook mailen naar ook naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com

(Alle prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht en lees voor het insturen, via email, even onderstaande spelregels.)

Spelregels Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Ladygadgets nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com