You are here: Home » Fashion » Zumba kleding en accessoires

Zumba kleding en accessoires

geschreven door Constance

Speciaal voor alle fanatieke Zumba beoefenaars is er goed nieuws, want Zumba Fitness breidt haar populaire kleding- en accessoires lijn uit met de Glow collectie.

De Glow collectie is geïnspireerd op de Zumba community en de Zumba Fitness “Glow” collectie introduceert een aantal nieuwe trends, zoals beha’s, tops en korte broeken gemaakt uit fel gekleurd en bedrukt kant. Maar de Zumba fans zullen ook blij zijn om te zien dat de cargo broeken, baseball shirts en camouflage patronen terug zijn. Ook hebben de ontwerpers een aantal tribal en etnische patronen opgenomen en dit zijn prints die je normaal gesproken niet ziet in fitnesskleding collecties.

De nieuwe “Glow” collectie is te dragn door mannen en vrouwen in alle soorten en maten. Van nauwsluitende racerback tank tops, loszittende hoodies, kleurrijke leggings en broeken maar ook nieuwe bh tops en unieke ‘wrap’ vesten. Deze collectie is deel van de driedelige “Glow” collectie, die de komende maanden in de winkels zal liggen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com