Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Naar de camping of woonshoppen? Naar de camping of woonshoppen?
  • Een Boeddha in ieder huis Een Boeddha in ieder huis
  • Loods 5 heeft een nieuwe website Loods 5 heeft een nieuwe website
  • Woontrend 2012 vitrinekasten Woontrend 2012 vitrinekasten
  • Ja, wij zijn woonfreaks Ja, wij zijn woonfreaks
wonen

Leuk voor tweede paasdag

Op tweede Paasdag 2012 wordt het geen mooi weer. Tenminste voor de lezers die in hun tuin willen werken voor iedereen die naar het strand wil gaan. Maar meubelwinkels noemen een regenachtige koopzondag of -feestdag ‘mooi IKEA-weer’. Want met regenachtig weer is het lekker druk in de winkels en daar houden winkeliers van.

Loods5 in Zaandam en Sliedrecht

Dus als je tweede paasdag geen zin hebt om buiten nat te worden? Niet getraind genoeg bent voor de Utrechtse marathon? Geen type voor koopjes op de Rotterdamse Paasrommelmarkt? Kijk dan op de sites van woonwinkels en maak een plan!

De woonwinkels van Loods5, Kabinet, Ikea, Troubadour, Piet Klerkx zijn allemaal open…