You are here: Home » Beauty » AVEDA Earth Month

AVEDA Earth Month

geschreven door Constance

Vandaag is AVEDA’s Earth Month 2012 gestart en is het streven, om deze hele maand, meer dan $4,5 miljoen op te halen voor schoon drinkwater. Schoon drinkwater is een fundamenteel mensenrecht waarvoor bijna 900 miljoen mensen dagelijks geen toegang toe hebben.

Alweer voor het 13e jaar is Aveda Earth Month 2012 gestart en sinds 1999 is er al meer dan $22 miljoen opgehaald en sinds 2006 is $16 miljoen van dit bedrag uitgekeerd aan watergerelateerde zaken, zoals de bescherming van schoon water.

Er sterven per dag meer  dan 4,000 kinderen in ontwikkelingslanden aan consumptie van onveilig drinkwater en hebben ze vaak minder dan 8 liter water per dag tot hun beschikking. (De gemiddelde Amerikaanse familie verbruikt per dag tot wel 400 liter water per dag!)

Hoe kan je dit geweldige initiatief steunen? Heel simpel door het kopen van de Light the Way™ Earth Month Candle. Deze sojawas kaars wordt exclusief verkocht  gedurende de Earth Month en bevat een stressverlichtend aroma gemaakt van organische Franse lavendel. Honderd procent van de verkoopprijs zal gedoneerd worden aan Global Greengrants Fund. Als alle kaarsen worden verkocht zal de gehele opbrengst $1,407,000 bedragen.


En natuurlijk gaan we ook, allemaal, stoppen met het kopen van kant-en-klare kleine flesjes water want ons Nederlandse drinkwater is zo goed van kwaliteit dat wij dergelijke plastic waterflessen helemaal niet nodig hebben. En het plastic produceert een afvalberg van heb ik jou daar. Dus schaf gelijk ook de RVS Limited Edition Water Bottle 2012 (BPA vrij) aan en de totale opbrengst van de verkoop van de Earth Month Water Bottle zal gedoneerd worden aan schoon waterprojecten wereldwijd.

De candle en de waterfles zijn te koop bij alle AVEDA verkooppunten.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yzB_6jePXyQ[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com