You are here: Home » Gadget nieuws » Tuinlampen op zonne-energie

Tuinlampen op zonne-energie

geschreven door Constance

Zoek je mooie tuinverlichting, die op zonne-energie werkt? Dan zijn de design lampen van Gacoli een aanrader!

Gacoli is een snoerloze buitenlamp en de lampen kunnen overal neergezet worden; op het terras, in de tuin, op het strand, maar ook op een boot. Ga je de zithoek verplaatsen? Dan gaan je lampen gewoon met je mee. De lampen van Gacoli hebben een Energy Management Unit (EMU) die verzonken ligt in de lampenkap. Deze EMU heeft zonnepanelen die ervoor zorgen dat energie uit zonlicht wordt opgenomen en omgezet in LED-verlichting. En met de afstandsbediening kan je het licht naar wens dimmen of versterken. De lamp bevat 24 LED-lichten die in drie standen kunnen worden ingeschakeld. Zodra het donker wordt gaat de lamp aan, na 6 uur gaat deze ook automatisch weer uit. Maar de lamp is ook bedienbaar met de bijgeleverde afstandsbediening en met de oplader kan je je lamp binnen 2 uur helemaal opladen. (Je haalt dan de EMU gewoon even uit de lamp en legt deze aan de lader.)

De Gacoli lampen zijn in Nederland ontworpen en er zijn 5 verschillende modellen. De modellen zijn genoemd naar een nummer (nr. 1 t/m 5).
No.1 HANG: Een prachtige eyecatcher voor in elke boom of veranda (46cm)
No.2 TABLE: Speciaal ontworpen om op tafel te zetten(70 cm)
No.3 PARK: Ideaal tussen hoge planten: blijft ook van een afstand goed zichtbaar (100 cm)
No.4 LOUNGE: Perfect voor bij een loungeset, met tafeltje van teakhout (165 cm)
No.5 BISTRO: Prachtige hoge staander: een verrijking voor elk terras (175 cm)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com