You are here: Home » Beauty » Nieuwe BB cream van Garnier

Nieuwe BB cream van Garnier

geschreven door Constance

Vorig jaar heb ik jullie al kennis laten maken met de Garnier BB cream en er wordt nu een nieuwe BB cream door Garnier gelanceerd, nl. Nude Magique BB Cream!

De Nude Magique BB Cream (vanaf mei in de winkels) is speciaal bedoeld om je huid een stralende ‘nude’ look geven en die zich tevens aan elke huidskleur aanpast. Voor het eerst is er een revolutionaire technologie gebruikt voor de ontwikkeling van een nieuwe formule. Nude Magique BB cream is een samensmelting van skincare en make-up: een vloeibare, melkachtige textuurdie à la minute verandert op de huid. In de cream zijn de micro pigmenten ingekapseld, en de ‘bolletjes’ breken pas zodra ze in contact komen met de huid. en daarna past de cream zich aan de huidskleur aan en krijg je een mooie egale stralende teint maar worden ook rode vlekjes en littekens egaler en gecamoufleerd!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com