You are here: Home » Audio & video » Joolz kinderwagen krijgt een speciale accessoire

Joolz kinderwagen krijgt een speciale accessoire

geschreven door Constance

Speciaal voor muzikale moeders, én vaders, heeft Joolz leuke accessoire ontwikkeld: de Joolz Tuney!

In de Joolz Tuney kan  je je iPhone plaatsen om je eigen muziek af te spelen in de kinderwagen. En ook gaat  Joolz een samenwerking aan met Sony Music Benelux en DJ en producer Ronald Molendijk voor een online music shop. Joolz Music in de online music shop zal eind april in Nederland verkrijgbaar zijn en later ook in alle andere landen. Op my-joolz.nl kunnen bezoekers speciaal door Joolz uitgezochte muzieknummers en afspeellijsten downloaden. De muziek kan worden geüpload en afgespeeld worden op een iPhone die je dan in de Joolz Tuney doet, een knuffel van de wereldwijd vermaarde Nederlandse ontwerpster Anne-Claire Petit.

De muziek is dan te horen vanuit de gehaakte knuffel. Voor de Joolz Tuney is gekozen voor twee verschillende knuffels: de een is een ouderwetse radio en de andere is een gehaakte variant van een iPhone. Je bevestigt de Joolz Tuney eenvoudig aan de veiligheidsbeugel en kunt zo onderweg samen met je kind van de muziek genieten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com