You are here: Home » Gadget nieuws » Nieuwe Samsung Smartphone, GALAXY Pocket

Nieuwe Samsung Smartphone, GALAXY Pocket

geschreven door Constance
modern tuinhuisje

Speciaal voor iedereen die een smalle beurs heeft maar toch ook een Smartphone wil hebben, heeft Samsung de GALAXY Pocket ontwikkeld die binnenkort in de winkels ligt.

De compacte GALAXY Pocket is snelste smartphone in zijn klasse en hiermee kan je snel teksten invoeren, chatten, internetten en downloaden en krijg je 3 GB aan opslagruimte voor je eigen muziek, foto’s, video’s en apps. Verder is de GALAXY Pocket lekker dun én licht en maakt ie gebruik van Android 2.3 en dmv. handige widgets heb je direct toegang tot veelgebruikte functies. Teksten invoeren gaat sneller en nauwkeuriger dan voorheen en dat is ideaal als je bijvoorbeeld iets wilt opzoeken op het internet of snel een bericht wilt sturen. Het scherm is 2.8 inch groot  en met de Samsung app MMM heb je toegang tot de nieuwste Movies, Music en Media waar en wanneer het jou uitkomt. En ook heb je altijd je eigen FM-radio bij je. En als je de ChatOn app download (Samsung Apps) heb je al je vrienden en bekenden op één plek bij elkaar en zo kun je berichten versturen, met meerdere mensen tegelijkertijd gesprekken voeren en foto’s, video’s en afspraken delen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com