You are here: Home » Accessoires » Glitterverf van Flexa

Wij wonen dus in een oude oud, heel erg oud… een deel is Middeleeuws, een deel  uit de 17e eeuw en in de jaren 20 is er veel aangepast. Daarna heeft de tijd zijn werk gedaan, de vorige bewoners hadden niet veel interesse in hun woonomgeving en hebben op wat praktische zaken na, niks aan het huis gedaan na 1967.

prachtige kleuren van Flexa creations

Dus wij konden vorig jaar flink aan de bak! Alle lelijke, oude platen en aftimmerlatjes hebben we weg gehaald. Maar liefst 150 kuub puin  is er afgevoerd voordat we het kale huis zagen. En dat was mooi, heel mooi! De verbouwing was slopend en uitputtend, niet alleen financieel… En verhuizen met pubers moet je niet te vaak doen maar nu zitten we goed en rest er nog een klussenlijst van een paar A4tjes.

Een lastige klus was de volgende: in de werkkamer en de slaapkamer zit een origineel 17e eeuws houten plafond, heel mooie groenige planken, de kamers worden gescheiden door een jaren 20 schuifpui. Om die schuifpui heen zitten planken die nog een kleurtje moesten krijgen maar welke kleur… Niet te ouderwets of historisch want alles wat we veranderd hebben is nieuw. Uiteindelijk vond ik bij Flexa geweldige metallic kleuren in de serie ‘creations’. Ik heb gekozen voor “rays of sunlight’ die is zo mooi! Als we klaar zijn met verven post ik een foto!

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com