You are here: Home » Architectuur » van prullenbak tot keuken

van prullenbak tot keuken

geschreven door Constance

Een hele zijn ze al trendy; de kwalitatief mooie prullenbakken van Vipp. Leverbaar in zwart en wit of pastelkleurtjes, een beetje ouderwets en in alle soorten en maten. Niet zo gek trouwens dat de prullenbakken wat ouderwets uit zien, het ontwerp dateert uit de jaren 50 en in grote lijnen is dat nog steeds hetzelfde. Op de Vippsite staat het hele verhaal, een verhaal van drie generaties in een familie die zich bezighouden met prullenbakken. En zeeppompjes of handdoekenrekjes maar verder vooral prullenbakken. De site is echt erg leuk om te zien, vooral het geschiedenisgedeelte met familie foto’s en oude producten.

mat zwarte schoonheid

Erg veel nieuwe dingen ontwerpt de familie Vipp niet maar als ze iets nieuws verzinnen…. Het hoogtepunt vind ik de keuken die ze ontworpen hebben. Die is zo ongelooflijk stoer en strak en tegelijkertijd zacht van uitstraling. Modern en tegelijkertijd klassiek. Volgens mij alleen nog verkrijgbaar in zwart en alleen maar te koop in Copenhagen. Maakt niet uit, ik houd ineens wel van zwart en ben plotseling toch dol op Copenhagen.

Gezien het prijsniveau van de prullenbakken zal het geen goedkope keuken zijn en op de site is geen indicatie voor de prijs te vinden dus inderdaad maar snel naar Copenhagen…

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com