You are here: Home » Beauty » Test: De nieuwste Estée Lauder Anti-Aging Crème

Test: De nieuwste Estée Lauder Anti-Aging Crème

geschreven door Constance

Vorige maand heb ik een artikel geschreven over de allernieuwste crème van Estée Lauder; de Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Crème. En ik heb afgelopen maand deze crème gebruikt en mijn ervaringen zijn zeer positief.

Mijn huid ziet er na gebruik van de Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Crème mooi egaal en strakker uit (je voelt een beetje dat je huid ‘strak’ getrokken wordt.) De crème is vol en romig, zonder dat ie heel erg vet is of dat het lang duurt voordat ie ingetrokken is, waardoor je gelijk een poeder of foundation kan opbrengen. En met de kou en vorst van afgelopen weken had ik behoefte aan een crème die mij wat extra verzorging gaf want je krijgt in de kou vaker last van een trekkerige en droge huid en ook steekt de couperose op mijn wangen weer de kop op. Maar je voelt dat deze crème je huid echt goed verzorgd en verzacht.

Er zit geen SPF in de crème en dat is voor mij geen enkel bezwaar aangezien ik dit al in mijn minerale poeder heb zitten, maar als je dat een bezwaar vindt moet je hier wel rekening mee houden, door een foundation of poeder met SPF te gebruiken of er alsnog een crème of lotion met een zonnefactor over heen te doen.

Ik ben alleen geen ‘fan’ van potten (je gebruikt al snel te veel en je zit elke keer met je vinger in de pot) en ik zou het prettig vinden als Estée Lauder de Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Crème in een pompflacon zou doen, maar dat is dan ook het enige minpuntje dat ik heb kunnen ontdekken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com