You are here: Home » Beauty » Je haar verven en kleuren zonder beschadiging

Je haar verven en kleuren zonder beschadiging

geschreven door Constance

Zoek je een salonbehandeling die werkt als de zon? Maw. zonder gevaar voor beschadigingen van je haar en zonder ammonia? Dat kan nu met SunGlitz.

SunGlitz maakt gebruik van de complementaire werking van kleuren en kan  kleurpigmenten versterken en/of neutraliseren. SunGlitz bestaat uit vier Lighteners en vier Toners om het haar op te lichten en meer diepte te creëren. Door de hoge concentratie zuivere zijdeproteïne en het gebruik van plantaardige extracten, wordt het haar voorzien van een ongekende glans. Daarnaast behoudt SunGlitz het haar sterk en veerkrachtig.

En om zo lang mogelijk van je mooie kleur te genieten zijn thuisproducten een must. De Color Enhancing Shampoos van SunGlitz behoudt en beschermt je kleur niet alleen, maar versterkt deze ook. De shampoos zijn speciaal ontwikkeld voor blond, opgelicht haar en highlights en komen in vier verschillende kleuren:  Beige Blonde, Ash Blonde, Golden Blonde en Strawberry Blond. De shampoos zijn op oliebasis en rijk aan zijde en kruiden om het haar te verzorgen en hebben ze een mild reinigende werking, behouden en beschermen ze je kleur, verwijderen mineraalresten uit het haar, versterken de haarkleur en geven langdurige glans. Gebruik naast de shampoo, de SunGlitz Natural SunSealer Daily Conditioner ter aanvulling op je dagelijkse haarverzorging. De vochtherstellende conditioner bevat zijdeproteïne die de haarvezels beschermt, voedt en sluit waardoor je kleur langer behouden wordt. De Sunglitz Repair & Shine Silk Leave-In Treatment maakt droog en futloos haar weer zijdezacht, zorgt direct voor een waanzinnige glans en biedt bescherming tegen invloeden van buitenaf.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com