You are here: Home » Beauty » Nieuwe deodorants van 8×4

Nieuwe deodorants van 8×4

geschreven door Constance

Het deo-merk 8×4 heeft haar assortiment lifestyle-deodorants uitgebreid met vier nieuwe geuren. Deze geuren sluiten aan bij de verschillende stemmingen op ieder moment van de dag: ‘Glam Up’ en ‘Beauty’ voor vrouwen en ‘Beast’ en ‘Urban Spirit’ voor mannen en liggen vanaf maart in de winkels.

Verder heeft de gehele 8×4 lifestyle serie een nieuw design gekregen. De 8×4-collectie bestaat uit 17 verschillende deodorants, geïnspireerd op bekende geuren en elk met een geheel eigen stijl en hierdoor is er altijd een geur die past bij jouw stijl of bij jouw specifieke moment. Door het ‘Non stop fresh effect’ beschermt 8×4 deodorant bovendien de hele dag door.

De 4 nieuwe geuren zijn Glam Up: een typische frisse geur met citrus, jasmijn, roos en Tunesische sinaasappelbloesem en een basis van witte muskus en patchouli, voor de glamour girl met stijl en klasse. Beauty, brengt de echte beauty in je tot leven en deze geur combineert vanille en sandelhout met orchidee, jasmijn, mango en cassisnoten.  Beast: voor het beest in de man en Beast heeft krachtige, frisse en sensuele geur. Musk, lavendel en citrustonen worden aangevuld met amber en cederhout. En tenslotte is er Urban Spirit en deze geur past perfect bij de urban lifestyle. Het is een spicy geur met leer en Oosterse specerijen met hout en citrus. En het design van deze deo is van Jackdaw.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com