You are here: Home » Accessoires » Nieuwe interieur trends voor weinig geld

Een paar jaar geleden hadden we een heel mooi huis op het oog dat we graag wilden kopen. Trots liet ik een foto aan een vriendin zien en zij zei toen heel droog: “Boodschappen doen bij de Aldi is leuk, tot dat het niet anders kan”. We hebben maar van het huis afgezien. Ze had gelijk, goedkoop doen omdat je het leuk vindt is grappig, eigenzinnig en tof. Maar als het niet anders kan is het een heel ander verhaal.

Lekker eigenzinnig en trendy leven

Alhoewel, met de nieuwste trends kom je een heel eind met een bescheiden budget. Van een tak maak je een mooie kapstok, een schilderij schilder je zelf en zet je ook nog eens heel creatief neer op een krukje dat je vond bij het grof vuil. En de muren laat je zoals je ze aantrof toen je de sleutel van je huis kreeg, lekker ruig. En je huis is ook nog eens ecologisch verantwoord ingericht, twee vliegen in één klap!

Maar zo simpel is het niet, als je met eenvoudige (goedkope) middelen een gezellig, comfortabel en gastvrij huis wilt maken moet je wel je hoofd erbij houden anders wordt het een rommeltje. Een uitdragerij of een studentenkamer. Laat je daarom gerust inspireren door deze link, in dit appartement vallen alle puzzelstukjes op z’n plek en, inderdaad, voor niet teveel geld! Dat kun je zelf ook, succes! Overigens staan er nog heel veel leuke andere interieurtips op deze site, zeker bij DIY.

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Nieuwe interieur trends voor weinig geld – Wonen.Blogo.nl 19 februari 2012 - 03:13

[…] Nieuwe interieur trends voor weinig geldWonen.Blogo.nlEen paar jaar geleden hadden we een heel mooi huis op het oog dat we graag wilden kopen. Trots liet ik een foto aan een vriendin zien en zij zei toen heel droog: “Boodschappen doen bij de Aldi is leuk, tot dat het niet anders kan”. […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com