You are here: Home » Accessoires » Nieuwe Samsung laptop; Samsung Ultrabook

Nieuwe Samsung laptop; Samsung Ultrabook

geschreven door Constance

Afgelopen donderdag is de Samsung Notebook Series 5 ULTRA gepresenteerd. En als je dacht dat prestaties en design niet samen gaan dan heeft Samsung het tegendeel bewezen.

Het Ultrabook (dat vanaf nu in de winkels ligt) start op in 20 seconden op en zorgt er ook voor dat je vanuit de slaapstand in 2 seconden aan de slag kunt èn dubbel zo snel over het internet surft. Verder kun je het Ultrabook een dag lang gebruiken, zonder tussentijds opladen. Het Samsung Ultrabookis dunner, sneller én lichter dan ooit. Ook heeft het Ultrabook 4 GB geheugen, 500 GB aan opslagruimte en een 16 GB iSSD (solid state disk). En het HD LED SuperBright scherm zorgt ervoor dat je overal een goed beeld hebt, zelfs in fel zonlicht.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com