You are here: Home » Beauty » Verzorgende crème met truffel

Verzorgende crème met truffel

geschreven door Constance
kattenmeubilair

Dat truffels niet alleen heel lekker zijn om op eten blijkt wel uit het feit dat Farouk Systems nu de White Truffle Foundation in haar Farouk Royal Treatment by CHI heeft opgenomen.

In de White Truffle Foundation zit oa. witte truffel en parels. De White Truffle Foundation zit in een handig compact doosje met spiegeltje en is gemakkelijk mee te nemen in je handtas. Het compacte doosje met spiegeltje doet vermoeden dat de Farouk Royal Treatment White Truffle Foundation een product is voor het gezicht, maar niets is minder waar. Verrijkt met parel, witte truffel en nano-reflectoren heb je binnen no-time een coupe om van te dromen. Maar daarnaast doet de White Truffle Foundation ook zijn werk als cuticle crème en als body highlighter. Masseer een kleine hoeveelheid op droge nagelriemen of op ellebogen, knieën en enkels om deze zacht te houden. Of gebruik het op zomerse avonden op je benen, schouders en decolleté voor een prachtige, verzorgende gloed.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com