You are here: Home » Accessoires » Mio fietsnavigatie

Mio fietsnavigatie

geschreven door Constance

Jullie weten dat ik een grote fan ben van de Mio navigatiesystemen, en nu heeft Mio haar assortiment uitgebreid met een nieuw navigatiesysteem, speciaal voor op de fiets!

De Mio Cyclo 300 en Mio Cyclo 305 richten zich op de recreatieve maar ook op de sportieve fietser want met de Mio Cyclo Serie kom je gemakkelijk van A naar B, en wel via jouw favoriete fietsroute. Maar je kunt ook kiezen voor de speciale Surprise Me-functie en dan stelt de Mio Cyclo een verrassende fietsroute samen, gebaseerd op de tijd en afstand die jij ingeeft, waar je ook wilt fietsen. Dus een leuk extraatje voor iedereen die alle routes in zijn omgeving al kent en je je wilt laten verrassen in een onbekend gebied.

De Mio Cyclo 305 is bedoelt voor de sportieve fietser (zoals Testman die een fanatieke mountainbiker is of racefietser) want hij is robuust en waterdicht en tevens zit er een hartslagmonitor, een cadans- en wielsensor op.

Open Street Map en TeleAtlas kaarten zijn al geïnstalleerd, waardoor je de Mio Cyclo direct uit de doos op je fiets kunt bevestigen en kan starten met je fietstocht. En als je wilt begeleidt de geïntegreerde navigatie, voor in de auto, je naar het startpunt van je fietstocht. De Mio Cyclo meet oa. de tijd, snelheid, afstand, hoogte en het aantal calorieën dat je verbrandt. En door deze gegevens en de route te meten, kan je met de Mio Share desktop software niet alleen routehistorie en training informatie bijhouden voor jezelf maar ook delen met anderen.

Wat zit er nog meer op de Mio Cyclo 300 en de Mio Cyclo 305:Turn by Turn navigatiesystemen, geïnstalleerde fiets- en autowegenkaarten. En natuurlijk het 3 inch grote touchscreen (anti-schittering).
Verder heeft de Mio Cyclo 305 nog een aantal extra functies; ANT+sensor, een hartslagmonitor, een cadans- en een wielsensor.

Vanaf april as. liggen de Mio Cyclo 300 en de Mio Cyclo 305 in de winkels, dus mooi op tijd voor het maken van lekkere lente- en zomerse fietstochten!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com