You are here: Home » Fashion » Teenslipper gemaakt van een yogamat

Teenslipper gemaakt van een yogamat

geschreven door Constance

Ik heb al eens eerder een artikel geschreven over de bijzondere schoenen en slippers van het Californische Sanuk. Alle Sanuk modellen zijn nl. gemaakt van yogamatten en de collectie is intussen behoorlijk uitgebreid, met de Ibiza slippers en de Vulc-Lite sneakers.

De zomer 2012 collectie van Sanuk staat voor fun, comfort, happiness and balance. De Sidewalksurfer, die het uiterlijk van een schoen heeft, maar loopt als een slipper, is
er voor heren als dames. Voor de heren is er ook de ‘Streaker’ (Vulc-Lite serie) en dit zijn sneakers in diverse kleuren, gemaakt van sportieve materialen, gecombineerd met de Yoga Mat zool.

Voor de dames zijn er Yoga Mat slippers met nieuwe prints en kleuren, en voor de mannen is de Yoga Mat Beer Cozy. De ‘Ibiza’ serie heeft een ring op de wreef van de voet. En ook voor de kinderen zijn er verschillende Yoga Mat slippers, met of zonder hielband.

Testman en ik hebben beide een paar Yoga Mat slippers thuisgestuurd gekregen en we gaan deze dan ook uitgebreid voor jullie testen, dus binnenkort meer over de Sanuk Yoga Mat slipper!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com