You are here: Home » Accessoires » Jabra headsets, speciaal voor muziek tijdens het sporten

Jabra headsets, speciaal voor muziek tijdens het sporten

geschreven door Constance

Jullie hebben al een aantal keren mijn ervaringen kunnen lezen met de Jabra systemen, die speciaal bedoelt zijn voor in de auto. Ik heb nl. de Jabra WAVE, STONE en SUPREME headsets getest, maar ook de Jabra FREEWAY en DRIVE carkits. (Wil je alle tests nalezen, kijk dan hier.)

Maar Jabra heeft ook een speciale serie, die bedoeld is om naar je favoriete muziek te luisteren, zoals tijdens het sporten of als je in trein, bus of vliegtuig zit. Ik heb zelf de Jabra SPORT en de Jabra ACTIVE getest en deze 2 headsets zijn ideaal als je aan het hardlopen of sporten bent. En dat ik niet de enige ben die dit vind, blijkt wel uit het feit dat Jabra gaat samenwerken met vijfvoudig wereldkampioen Ironman Craig ‘Crowie’ Alexander. Craig wordt 2 jaar lang het gezicht voor de Jabra Sport-serie.

Een ander product uit de Jabra Sport-serie is de Jabra CLIPPER draadloze stereo headset, waarmee naar muziek kan worden geluisterd en waar telefoongesprekken mee kunnen worden gevoerd. En met de bijgeleverde Bluetooth clip is de CLIPPER ook gemakkelijk te dragen tijdens het sporten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com