You are here: Home » Gadget nieuws » Nieuwe Samsung Galaxy Ace Plus

Nieuwe Samsung Galaxy Ace Plus

geschreven door Constance

Het is alweer een jaar geleden dat Samsung de Galaxy Ace, tijdens de AIFW, heeft geïntroduceerd (je kunt mijn testreview nalezen) en de opvolger, de Galaxy Ace Plus, komt er aan.

Net als de ‘oude’ Galaxy Ace is de Galaxy Ace Plus ook een minimalistisch vormgegeven smartphone met afgeronde hoeken. Het HVGA scherm is 3,65 inch en geeft een haarscherp beeld. Op de Samsung Galaxy Ace Plus kun je supersnel internetten, downloaden en video streamen, en je hebt 2gb opslagruimte en 1gb voor je apps. Op de Galaxy Ace Plus zit  Android Gingerbread en dmv. Samsungs TouchWiz worden je taken sneller en efficiënter uitgevoerd. Zo kan je, als je muziek afspeelt, zien hoe ver een song gevorderd is en de tracks in mappen bekijken. Verder kun je telefoonoproepen weigeren met tekstberichten en ongewenste bellers op een zwarte lijst plaatsen. En met ThinkFree kan je onderweg Office documenten bekijken en bewerken, waaronder Word, Excel, Powerpoint en PDF’s.
Via ChatOn breng je al jouw contacten samen, waarbij gebruik gemaakt wordt van telefoonnummers ipv. gebruikersnamen en wachtwoorden. En kan je gemakkelijk berichten versturen, met meerdere mensen tegelijkertijd gesprekken voeren en foto’s, video’s, contacten en afspraken delen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com