You are here: Home » Audio & video » Draadloze Bluetooth headset van Parrot ism. Philippe Starck

Draadloze Bluetooth headset van Parrot ism. Philippe Starck

geschreven door Constance

De Franse designer Philippe Starck is weer aan de slag gegaan met een Parrot product. Na de Parrot Zikmu speakers is het nu de beurt aan de ZIK Parrot by Starck; een bluetooth touch-koptelefoon.

De ZIK Parrot by Starck heeft 8 geluidscontrolesystemen (active noise cancelling), en hierdoor isoleert de headset het omgevingslawaai en kan je luisteren naar een zuiver geluid, bij muziek maar ook bij telefoongesprekken. De ZIK is ook voorzien van DSP-algoritmen (Digital Signal Processing) en hierdoor krijg je het zgn. Parrot Concert Hall effect. Dit houdt in dat de muziek net zo te beluisteren is als tijdens een concert.  Op de rechteroorschelp zit een touchscreen paneel waarmee je de basisfuncties kunt regelen. Als je van boven naar beneden met je vinger over dit paneel gaat regel je het volume en ga je van links naar rechts of vv. dan ga je naar de volgende of vorige song. En, door de aanwezigheidssensor, gaat ie automatisch in stand-by als je de koptelefoon afzet.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com