You are here: Home » Gadget nieuws » Nieuwe LG Prada telefoon

Nieuwe LG Prada telefoon

geschreven door Constance
halfhoogslaper

Vorige maand werd al bekend gemaakt dat LG een 3e Prada telefoon zou introduceren, maar wanneer en of LG Prada 3.0 ook naar Nederland zou komen, dat was nog een vraagteken.

Maar vanaf volgende maand kunnen alle Fashionista’s en Ladyphone addicts naar winkel toe, want dan is ie bij ons te koop. De Prada Phone by LG 3.0 heeft een full-glossy touchscreen aan de voorkant en op de achterkant het Prada Saffiano-patroon achterop. Het toestel is er in klassiek zwart en enkele fysieke toetsen maken elegante look helemaal  af.
De Prada 3.0 heeft een uniek menu in zwart, wit en grijstinten en maakt gebruik van Android Gingerbread. Voor de toekomst is een update naar Android Ice Cream Sandwich gepland. Naast de telefoon kan gebruik gemaakt worden van een hele reeks Prada-accessoires, zoals een Prada-branded desk-cradle en Bluetooth-headset en verschillende stijlvolle hoesjes in Prada-stijl.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com