You are here: Home » Digitale fotografie » Samsung digitale camera met WiFi

Samsung digitale camera met WiFi

geschreven door Constance

Samsung heeft een 2e digitale compact camera ontwikkelt met WiFi, maar de Samsung DV300F heeft nog veel meer mogelijkheden.

De Samsung DV300F is een DualView camera waarbij er tweede display aan de voorzijde zit en hiermee kan je vanuit elke positie mooie foto’s maken. Kinderen zijn vaak niet makkelijk om te fotograferen, maar je kunt animaties laten zien op het display aan de voorkant en hierdoor staan je kinderen altijd lachend op de foto. Wil je zelf ook op de foto? Met de Self Timer zie je op het tweede display jezelf in beeld verschijnen en maak je de foto wanneer jij er klaar voor bent.

De Samsung DV300F is de eerste camera met twee displays die is voorzien van Wi-Fi. Dat maakt het delen van foto’s met vrienden en familie makkelijker dan ooit. Je kunt vanaf de camera direct foto’s mailen of op Facebook, Picasa en Flickr posten en video’s direct via YouTube delen en met Samsung AllShare Play of Microsoft SkyDrive kan je de beelden opslaan en delen wanneer jij dat wilt.

De Samsung DV300F heeft 16 megapixels, 5x optische zoom en een 25mm groothoeklens en je kunt een van de 12 Magic Frame-achtergronden selecteren of grappige monden, komische neuzen of gekke ogen toevoegen aan foto’s van familie en vrienden. Met Split Shot breng je drie beelden samen om je eigen kunstwerk te creëren. Je kunt zelfs foto’s van andere camera’s importeren.

Met de functie Picture-in Picture voeg je een foto in een andere foto in. Of combineer je een foto met een video. En met de nieuwe functie Artistic Brush kun je portret- en landschapsfoto’s en video’s maken en deze direct omzetten naar schetsen in zwart wit of kleur.  Of ben je op zoek naar een dramatisch effect? Kies dan voor Motion Photo. Net zoals in de nieuwste Hollywood blockbuster kun je de tijd stilzetten rond een bewegend object. Zo kun je die schitterende snowboardjump van een vriend op de piste vastleggen, terwijl de mensen om hem heen als een standbeeld stil staan.

De Samsung DV300F is vanaf begin maart te koop in de kleuren zwart en zilver met blauwe of rode accenten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com