You are here: Home » Accessoires » Reclamefolder app voor Android

Reclamefolder app voor Android

geschreven door Constance

Heb je geen zin (of tijd) om elke week die stapel reclamefolders door te worstelen, maar wil je wel graag weten in welke winkel er iets in de aanbieding is.

Dat kan nu met de Android Reclamefolder.nl app. Deze app was er al voor de iPhone en de iPad maar nu kan je, als Android bezitter, ook op de hoogte blijven van alle koopjes, net als in een papieren folder.  De App zoekt en toont alle folders en aanbiedingen in de buurt. Je kunt filteren op categorie, zoeken op product en door de GPS koppeling zie je direct hoe je bij de dichtstbijzijnde winkel kunt komen. Handig voor als je ergens niet bent geslaagd en wilt kijken of een andere winkel in de buurt misschien een aanbieding heeft.

Dus je kan gewoon de NEE-NEE sticker op je brievenbus kunt plakken en toch krijg je alle aanbiedingen te zien.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com