You are here: Home » DIY (Do It Yourself) » Maak je eigen jaaroverzicht met Easycollage

Maak je eigen jaaroverzicht met Easycollage

geschreven door Constance

In de media staat December in het teken van jaaroverzichten en terugblikken. Dat wordt vaak gedaan door middel van reportages op TV en in de gedrukte media in beeld. Het is leuk om ook zo’n jaaroverzicht in beeld van je eigen (bijna) afgelopen jaar te maken in de vorm van een fotocollage.

Je kunt de leukste foto’s of afbeeldingen van bijzondere gebeurtenissen los afdrukken en in lijstjes bij elkaar hangen, maar je kunt ook een fotocollage op de computer maken en  ze als poster laten afdrukken.

Als je niet zo handig bent met fotobewerkprogramma’s, dan kun je ook via de website van Easycollage een fotocollage samenstellen. Je kunt er kiezen uit diverse stijlen, zodat de collage altijd in je interieur past. Heb je de collage gemaakt, dan kun je kiezen of je de collage op een poster wil laten afdrukken of op een canvas.

Er is al een poster vanaf € 12,95. Doe je dit een paar jaar achter elkaar dan krijg je een leuk tijdsbeeld van je eigen leven.

Ingrid, InterieurTipgever voor de regio’s West-Brabant en Zeeland. 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com