You are here: Home » Beauty » Nieuwe L’Oréal Elvive haarverzorging

Nieuwe L’Oréal Elvive haarverzorging

geschreven door Constance

L’Oréal Paris introduceert een revolutionaire haarverzorgingslijn, die zorgt voor versterking van fijn en kwetsbaar haar; Elvive Arginine Restist X3.

Elvive Arginine Resist X3 bevat een hoge concentratie arginine en hierdoor wordt elk haar vanaf het haarzakje tot in de haarvezel sterker. Arginine stimuleert ook de microcirculatie vanaf de hoofdhuid en de haarzakjes, waardoor de aanvoer verbetert wordt en wordt een gezonde haargroei gestimuleerd. En hierdoor wordt het haar sterker, krijgt meer weerstand tot in de wortels en het ziet er weer schitterend uit! (Na gebruik van de shampoo, conditioner en de spray.)

Waar bestaat de verzorgingslijn uit? Als eerste gebruik je de versterkende shampoo, daarna de versterkende crèmespoeling (bedoelt om de werking van de shampoo aan te vullen) en tenslotte sluit je af met versterkende verzorging spray, als extra leave-in behandeling, om het haar nog meer power te geven. (Deze spray kan je het beste aanbrengen op vochtig haar en met de vingertoppen over de hoofdhuid masseren.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com