Afgelopen donderdag heeft Weight Watchers een nieuw afslankprogramma geïntroduceerd en dit werd gedaan in restaurant Bolenius in Amsterdam.
Vroeger was Weight Watchers voornamelijk bekend om het tellen van punten, maar hierop is nu is een aanvulling gelanceerd: het ProPointsplan 2.0. En hiermee krijgt je levensstijl meer aandacht. Het ProPointsplan 2.0 heeft oa. ‘telvrije dagen’, waarop je kan blijven eten van geselecteerde voedingsmiddelen, zoals fruit, groenten, maar ook vele soorten vis, pasta, rijst en melkproducten.
En om dit te vieren, introduceerde Weight Watchers’ directrice Jeanine Lemmens het nieuwe programma met een culinaire, maar verantwoorde lunch,
Garnalenkroketjes, boerenkool met worst en macarons, dit was het menu dat Weight Watchers heeft geserveerd. Want minder eten is bij Weight Watchers nooit het doel geweest, maar je krijgt een aantal punten per dag en per week toegewezen en deze zijn gekoppeld aan etenswaren. En je kunt ook je punten opsparen zodat je tijdens de Kerstdagen of de Oudjaarsparty gewoon lekker kunt mee-eten.
Het ProPoints plan 2.0 is innovatie op de basis van het bestaande programma.’ Het nieuwe programma introduceert onder andere de telvrije dag, waarop je kan eten van voedingsmiddelen met een hoge verzadigingswaarde. Zo is het Weight Watchers programma nu nog flexibeler te volgen, en is het makkelijker vol te houden.
En Angela Groothuizen volgt het programma ook: ‘Je kunt eigenlijk alles eten. Je mag best eens dat stuk chocola of dat glas wijn. Het gaat er alleen om dat je weet wát je eet.’ Het ProPoints plan 2.0 is vanaf nu te volgen via de website en via de wekelijkse bijeenkomsten.
Ik heb ook een inlogcode ontvangen en ik ben dan ook reuze benieuwd hoe het ProPoints plan 2.0 werkt dus binnenkort lezen jullie meer, en nee, ik heb nog geen goede voornemens gemaakt, maar een paar kilo mag ik wel kwijt.