You are here: Home » Accessoires » Gadget Test: Philips Wake-Up Light

Gadget Test: Philips Wake-Up Light

geschreven door Constance

Zoals jullie eind september jl. hebben kunnen lezen, heb ik meegedaan aan een test voor de Philips Wake-Up Light. (Dat artikel kan je hier nalezen.)

Nu ben ik een wel een ochtendmens, maar ik merk ook dat, zodra de nachten langer worden en de dagen korter, ik meer moeite heb om op te staan. Met de Wake-Up Light wordt er een zonsopgang nagebootst, die een half uur, voordat je je bed uitmoet, begint en na dat half uur beginnen de vogels te fluiten (tenminste in mijn geval) en sta ik fris en fruitig naast mijn bed. (Nu heb ik nooit last van een ochtendhumeur en begin ik altijd gelijk al met praten, tot groot verdriet van Testman want die wil altijd ‘rustig’ wakker worden.)

Niet alleen ik heb de Philips Wake-Up Light mogen testen, er hebben 199 Nederlanders aan de challenge meegedaan en na 21 dagen zijn de resultaten zeer positief want 91% van de testers geeft aan ’s ochtends alerter en positiever wakker te worden en de dag met frisse moed te beginnen. En volgens 95% van de testers heeft de Wake-Up Light ook een positieve invloed op hun ochtendhumeur en hebben ze het gevoel echt wakker te zijn en kunnen ze vol energie aan de dag beginnen. En maar liefst 98% van alle testpersonen blijft de Philips Wake-Up Light gebruiken, mijzelf incluis.

Nu wil je waarschijnlijk weten hoe de resultaten gemeten zijn. Ik heb op 3 werkdagen (3 weken) een ‘wake-up’ test ingevuld via de speciale iPhone app en deze test bestond uit een aantal mini-games waarbij alertheid, humeur en het uit bed komen werd getest. En op deze manier kon er bepaald worden of ik een ‘ochtendmens’ geworden ben dmv. de Wake-Up Light.

Dus heb je een echt ochtendhumeur persoon bij je in huis wonen, dan is de Philips Wake-Up Light (er zijn maar liefst 4 verschillende modellen) misschien wel het juiste cadeau voor onder de Kerstboom, want dan staat hij/zij vrolijk en enthousiast naast het bed en kunnen jullie gezellig samen van het Kerstontbijt genieten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com