You are here: Home » Badkamer » Badkamer aanpassen

Badkamer aanpassen

geschreven door Constance

Heb je een gedateerde badkamer of een badkamer die niet meer naar wens is, maar je hebt nog geen groot budget voor een verbouwing? Met een relatief klein bedrag kun je een verouderde badkamer omtoveren tot een eigentijdse badruimte.

Ruim een jaar geleden hebben we een woning gekocht uit 1927. Er was na ca. 1970 niet veel gebeurd aan de woning buiten een nieuw dak. Dus we wisten dat het een flinke verbouwing zou worden, maar zoals dat wel vaker gebeurd met het kopen van een oude woning hadden ook wij helaas nog veel onvoorziene uitgaven. Voor verschillende afwerkingen was daarom gewoon geen budget meer.

Ook de badkamer moest het met een klein budget doen. We hebben het verlaagd schroten plafond eruit gesloopt. Behang en tegeltjes verwijderd, behalve de tegels rondom het bad. Daarna een nieuw gipsplafond met spots erin,  wanden gestuukt, een goede voorstrijk en primer op wanden en tegels.

Dan met een vloer/tegelverf de wanden en tegeltjes in één egale kleur geverfd. De kleur staat mooi bij het bestaande bad en de tegelvloer. Met een badmeubel en douchegordijn van Ikea ziet de badkamer er weer helemaal van deze tijd uit.

Wij hebben voor één egale rustige kleur gekozen, maar je kunt het natuurlijk ook met knallende tinten doen. Na een jaar dagelijks te hebben gedoucht, ziet het er allemaal nog als nieuw uit.

Ik ben er blij mee en heb de badkamer met een klein budget aangepast naar mijn smaak!

Saskia, styliste van de InterieurTipgever regio Limburg

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Lisette Marcelis 10 december 2011 - 21:20

Fantastisch gedaan, mijn complimenten !!!
Ik zal je zeker aanbevelen!!!

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com